اخبار و اطلاعیه ها

نکات قابل توجه قبل از شروع آزمون ورودی

نکات قابل توجه در جلسه آزمون ورودی

اطلاعیه شماره پنج: اعلام نتایج آزمون ورودی

به اطلاع می‌رساند از ٢۵ تا ۳۱ اردیبهشت ماه جهت دعوت به مصاحبه و معارفه، با رتبه های برتر آزمون (به میزان سه برابر ظرفیت پذیرش)، تماس گرفته خواهد شد‌.

اطلاعیه شماره چهار: نکات قابل توجه آزمون ورودی

نکات قابل توجه جهت اجرای مرحله اول گزینش

اطلاعیه شماره سه

از اولیای گرامی دعوت می شود هم زمان با اجرای آزمون در روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت، از ساعت ١٠ تا ۱۱ در جلسه معرفی متوسطه اول در سالن همایش مجتمع فرهنگی روشنگر شرکت کنند.

کسب مقام نخست در مسابقات دو و میدانی

تیم دو و میدانی متوسطه دوره اول روشنگر در مسابقات دو و میدانی آموزش و پرورش منطقه ۲ درخشیدند و موفق شدند با مجموع امتیازات فردی و کار تیمی، با فاصله زیاد از رقبا، مقام نخست را در بین مدارس دخترانه منطقه کسب نمایند.

نتایج مسابقات دو و میدانی انفرادی دانش آموزان منطقه دو

اطلاعیه شماره دو : تمدید پیش ثبت نام

با توجّه به این که مهلت پیش ثبت نام در تاریخ ۱۴۰۳/۲/۱۰ به پایان رسیده، چنان چه هنوز موفق به ثبت داده ها نشده اید، می توانید روزهای ۱۶ و ۱۷ اردیبهشت به سایت مراجعه فرمایید.

اطلاعیه شماره یک

به استحضار می رساند بعد از مرحله پیش ثبت نام در سامانه، شماره تلفن های شما در سیستم پشتیبان مدرسه ذخیره و کانال موقت آزمون ورودی پایه هفتم در پیام رسان بله، جهت اطلاع رسانی مراحل مربوط به پذیرش دانش آموزان ایجاد می شود و شما عضو این کانال خواهید شد. لذا مستدعی است در صورتی که به این پیام رسان دسترسی ندارید، اپلیکیشن بله را نصب کنید.

جلسه تربیت دینی"رابطه زوجین و تأثیر آن بر تربیت فرزند"

جلسه تربیت دینی حجت‌الاسلام آقای تراشیون با موضوع رابطه زوجین و تأثیر آن بر تربیت فرزند روزچهارشنبه ١٢ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۴ إلی ۱۵در آمفی تئاتر مجتمع روشنگر برگزار می‌شود.